Favorit matematik 4B Kopieringsunderlag

Favorit matematik 4B Kopieringsunderlag - Katariina Asikainen, Kimmo Nyrhinen, Pekka Rokka, Päivi Vehmas | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Katariina Asikainen, Kimmo Nyrhinen, Pekka Rokka, Päivi Vehmas
DIMENSIONERA
8,61 MB
FILNAMN
Favorit matematik 4B Kopieringsunderlag.pdf
ISBN
4818571241428

BESKRIVNING

Till alla Favorit matematik lektioner finns det kopieringsunderlag. Alla kopieringsunderlag ingår i digital form i den digitala delen i respektive lärarhandledning. Men kanske tycker du att det är bättre och mer överskådligt att kunna bläddra och kopiera från en pappersförlaga? Då väljer du Favorit matematik kopieringsunderlag med praktisk spiralbindning.Vill du utgå från kunskapskraven när du väljer extra kopieringsunderlag? Du hittar tydliga hänvisningar som hjälper dig att välja uppgifter. Använd kopieringsunderlagen på olika sätt, exempelvis: Ge eleverna något blad i veckan som läxa eller gör en läxbok för hela terminen Repetera innehållet inför ett prov Repetera ett moment som eleverna behöver träna mer. FAVORIT MATEMATIK-SERIENFavorit matematik är ett basläromedel i matematik med en gedigen, välfungerande och tydlig struktur. Materialet kommer från Finland där det är uppskattat för strukturen och de goda resultaten hos eleverna.Tillsammans med skatan Sally och ekorren Kurre får eleverna hjälp att bygga upp en stabil matematisk grund. Det är då matematiken blir en favorit! Läs mer om serien Favorit matematik

Men kanske tycker du att det är bättre och mer överskådligt att kunna bläddra och kopiera från en pappersförlaga? Då väl... Till alla Favorit matematik lektioner finns det kopieringsunderlag. Alla kopieringsunderlag ingår i digital form i den digitala delen i respektive lärarhandledning.

Bevaka Favorit matematik 4B - Lärarhandledning (Bok + digital produkt) så får du ett mejl när boken går att köpa igen. Specialpris: 443 kr, pris: 492 kr. 2019.

RELATERADE BÖKOR