Biboet : bihållning till husbehov - lämplig inom Biodynamisk Odling och Perm

Biboet : bihållning till husbehov - lämplig inom Biodynamisk Odling och Perm - Stefan Breitholtz | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Stefan Breitholtz
DIMENSIONERA
8,68 MB
FILNAMN
Biboet : bihållning till husbehov - lämplig inom Biodynamisk Odling och Perm.pdf
ISBN
6961495561262

BESKRIVNING

Boken handlar om hur man bygger, befolkar och sköter Biboet, en ny typ av bikupa med gamla rötter och naturlika förhållanden. Den tvingar bihållaren att avhålla sig från bifientliga intrång i binas liv. Skötseln är enkel men ger inte så mycket honung. Bara binas överskott. Byggbeskrivningen är gjord för att passa framförallt den som inte har så stor snickarvana.Den handlar också om varför återgång till bihållning med svärmning är nödvändig för att bina av egen kraft ska kunna klara ut problemet med Varroa och dess virus. Bin måste annars för all framtid behandlas med kemikalier.

Boken har 2 st läsarrecensioner. Sophia, 9 och ett halvt år, träffar en vis äldre kvinna, Constance, som har en hemlig park med bikupor. Hon sköter sina vänner med vördnad och värdighet på deras egna villkor.

Kjell Arman förklarar ingående grunderna (både idémässigt och praktiska) för den biodynamiska trädgårdsodlingen. Boken ger alla informationer du behöver för att med framgång kunna odla din trädgård biodynamiskt: Häftad, 1999.

RELATERADE BÖKOR