Fastighetssektorns egenkontroll. Handbok

Fastighetssektorns egenkontroll. Handbok - Hans Severinson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hans Severinson
DIMENSIONERA
11,60 MB
FILNAMN
Fastighetssektorns egenkontroll. Handbok.pdf
ISBN
7358211851814

BESKRIVNING

Egenkontroll inom fastighetsförvaltning ska göras före, det vill säga den ska förebygga det som annars kan bli en störning i verksamheten.Om detta handlar "Fastighetssektorns egenkontroll". Handboken är den första i sitt slag och ger en heltäckande bild över vilka åtgärder en fastighetsägare behöver tänka på för att uppfylla samhällets krav på egenkontroll och infria de egna målen. Planering och kontroll kring områden som bland annat brandskydd, miljö och hälsa, arbetsmiljö, teknisk drift, energianvändning och köpta tjänster redovisas för såväl hyres- och bostadsrätter som för kontor, skolor och vårdlokaler. Ett omfattande avsnitt med mallar och checklistor, som alla är anpassade till de vanligaste organisationsformerna för fastighetsförvaltning, ger god vägledning om hur arbetet med egenkontroll kan genomföras i praktiken.

Svensk Byggtjänst är bygg- och fastighetssektorns ledande informationsföretag. HANDBOK - ELINSTALLATIONER ENLIGT ELSÄKERHETSLAGEN DIARIENUMMER 16EV4266 LAYOUT: Universitetstryckeriet, Karlstad, 2016. Handbok ...

MER INFORMATION Fastighetsägarna: Egenkontroll för fas­ tighetsägare, www.fastighetsagarna.se Svensk Byggtjänst: Fastighetssektorns egenkontroll, en handbok med check­ listor och mallar www.byggtjanst.se Svensk Byggtjänst: Koll på miljökraven Kraven på egenkontroll och den dokumentation som behövs ska anpassas till varje verksamhet så att kraven inte blir orimliga men ändå omfattar det som behöver göras. Vad egenkontrollen ska omfatta kan därför variera mellan olika fastighetsägare. "Att driva mindre byggprojekt"är en praktisk handbok i hur man planerar, leder och genomför mindre byggprojekt.

RELATERADE BÖKOR