Vad är naturligt för mitt barn

Vad är naturligt för mitt barn - Tomas Ljungberg | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tomas Ljungberg
DIMENSIONERA
6,93 MB
FILNAMN
Vad är naturligt för mitt barn.pdf
ISBN
4777045550265

BESKRIVNING

Synen på hur man ska ta hand om små barn har varierat mellan olika tidsepoker och skiljer sig mycket mellan olika länder och kulturer. Som blivande eller nybliven förälder är det lätt att bli rådvill när man försöker lära sig hur man på bästa sätt ska ta hand om sitt barn. Under senare år har ett allt större intresse brett ut sig för en mer naturlig och ursprunglig livsstil. Kunskapen om människans biologiska rötter har också ökat och kan nu ge en fascinerande inblick i vad som är människans naturliga och ursprungliga sätt att ta hand om och vårda sina barn. Häftet är uppdelat i en första teoretisk del och en andra mer praktiskt inriktad del som även kan läsas separat. Det avslutas med kommentarer om hur man själv kan göra för att använda den biologiska kunskapen vid vården av sitt eget barn.Tomas Ljungberg är läkare och beteendeforskare. Han har under många år specialiserat sig på apors och människans beteende ur ett biologiskt perspektiv. Han är själv pappa till fyra barn.

Om ni talar flera språk hemma. För ett barn med flera språk sker språkutvecklingen på samma sätt som hos barn med ett språk. 2.

Jag älskar att läsa, gillar att läsa högt för barn. Högläsning bör i dag vara ett naturligt inslag på förskolor. Skriv in din vikt och längd i formuläret nedan för att göra ett bmi test.

RELATERADE BÖKOR