Matematik 3000 för program med yrkesämnen Kurs A Programbok HR/LP

Matematik 3000 för program med yrkesämnen Kurs A Programbok HR/LP - Lars-Eric Björk, Kenneth Borg, Hans Brolin, Kerstin Ekstig, Hans Heikne, Krister Larsson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars-Eric Björk, Kenneth Borg, Hans Brolin, Kerstin Ekstig, Hans Heikne, Krister Larsson
DIMENSIONERA
7,95 MB
FILNAMN
Matematik 3000 för program med yrkesämnen Kurs A Programbok HR/LP.pdf
ISBN
9106235361652

BESKRIVNING

Ett heltäckande läromedel Matematik 3000 är ett läromedel i matematik för gymnasieskolan samt vuxenutbildningen och omfattar böcker för alla kurser och program. Det bygger på en väl genomtänkt pedagogik som kombinerar tradition och förnyelse. Läromedlet är lätt att arbeta med, både för lärare och elever, och erbjuder goda möjligheter att variera arbetssätt och arbetsformer så att alla elever ges möjlighet att vara aktiva. Parallella serier Läromedlet består av röd serie för yrkesprogrammen, en grön för samhällsvetare, esteter och enskilda kurser, en blå för naturvetare och tekniker samt en gul för komvuxelever. Nu utökar vi dessutom serien med två böcker avsedda för grundläggande vuxenutbildning. Övningsuppgifter, teman och aktiviteter Böckerna innehåller ett rikligt antal övningsuppgifter ordnade efter stigande svårighetsgrad samt många och tydliga figurer. Övningsuppgifter, teman och aktiviteter är valda så att de har anknytning till det program respektive bok är avsedd för samt till vardagslivet. Så även uppgiftstyper, där den egna tankegången ska förklaras. Allt för att stimulera eleverna till ökad matematisk färdighet, förståelse och mognad. Webbstöd till kurs A Till Matematik 3000 Kurs A lärobok SP/ES samt Matematik 3000 Komvux kurs A lärobok finns möjlighet att abonnera på ett kompletterande webbstöd. Här visualiseras teorin genom att eleverna får tillgång till interaktiva experiment och animationer. Dessutom tillkommer övningar, tester samt ledningar och lösningar till ett urval av bokens övningsuppgifter. För ytterligare information, gå in på www.matematik3000.nu (länken "Nättjänst" under bilden). Lärarens guide Beställ kostnadsfritt ditt exemplar av Lärarens guide till Matematik 3000.

Rami och Jonatan. Bli grymt rik på aktier! Jag skäller sällan, ... ETC år 2005-boken skrevs 2006-09-01 av författaren Johan Ehrenberg.

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Lärarens guide Beställ kostnadsfritt ditt exemplar av Lärarens guide till Matematik 3000.

RELATERADE BÖKOR