Stoppa vindvansinnet

Stoppa vindvansinnet - Bernd Stymer | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bernd Stymer
DIMENSIONERA
6,62 MB
FILNAMN
Stoppa vindvansinnet.pdf
ISBN
2159487583954

BESKRIVNING

Stoppa vindvansinnet.Här är en berättelse om kampen mot väderkvarnar, sabotaget av den svenska kunskapsskolan och skövlandet av det svenska landskapet genom bygget av vindkraftverk och några andra.Kampen skildras här i form av sporadiska dagboksanteckningar tillsammans med rapporter om vår älskade natur.Sen är inflätat en levnadsskildring av det ovanligare slaget, åtminstone för svenska förhållanden, och den kanske besvarar frågan hur det kan komma sig att någon är så tokig att vilja slåss mot väderkvarnar och få stryk så som Don Quijote fick.Men trots det stryk är det absolut nödvändigt att kampen mot även moderna tiders väderkvarnarna fortsätter. Bokens syfte är att bidra till att vindvansinnet stoppas.

Motståndsarbete år 2008 Här en sammanställning från 2008, dagbok 2008, 98 skrivelser i pappersform plus 16 dokument i datorn. Nummer och datum.

Kampen skildras här i form av sporadiska dagboksanteckningar tillsammans med rapporter om vår älskade natur. Stoppa vindvansinnet. Här är en berättelse om kampen mot väderkvarnar, sabotaget av den svenska kunskapsskolan och skövlandet av det svenska landskapet genom bygget av vindkraftverk och några andra.

RELATERADE BÖKOR