Lilla mattestegen. Fjärde boken

Lilla mattestegen. Fjärde boken - Britt Jakobson, Eva Marand | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Britt Jakobson, Eva Marand
DIMENSIONERA
3,46 MB
FILNAMN
Lilla mattestegen. Fjärde boken.pdf
ISBN
9988855495432

BESKRIVNING

Lilla Mattestegen från FK - 3 Börja klättra på Lilla MattestegenMattestegen är ett samplanerat basläromedel med start i förskoleklass med Molles Mattebok som sedan fortsätter med Lilla Mattestegen för åk 1-3 och som även finns för åk 4-6, Mattestegen. I Lilla Mattestegen klättrar varje elev på stegen i sin egen takt och får därmed alltid övningar på rätt nivå. Alla begrepp och räknemetoder som eleverna bör arbeta med presenteras. Lilla Mattestegen går långsamt fram och ger dig stor frihet att välja arbetssätt. Molles Mattebok för förskoleklass kan även användas fristående för att introducera och väcka intresse för matematik. Lek, praktiskt arbete och samtal lyfter fram matematiken i barnens närmiljö.Förutom boken finns en lärarbok och en handdocka, Molle.Elevböcker med temanElevböckerna är uppdelade i olika teman som klassen arbetar med gemensamt. Här läggs den begreppsmässiga grund som är så viktig för all fortsatt matematikinlärning. Eleverna får vara kreativa, se mönster och lösa problem. De får samtala och reflektera kring matematiken och de lär sig det matematiska språket.Viktiga lärarböckerI lärarböckerna finner du grundtankar och metodik, handledning till varje sida i elevböckerna samt faktatexter och berättelser. Det finns också diagnoser och avprickningsscheman samt kopieringsunderlag.Arbeta hemma med läxböckerLäxböckerna tränar och befäster de begrepp och räknesätt som eleverna arbetat med i skolan. Till varje läxa anges syfte och ibland också instruktioner, förklaringar eller exempel på hur barn kan tänka.Välj mattelådor eller häftenLådorna och häftena innehåller samma uppgifter och är ordnade i nivåer/steg efter den matematiska progressionen.

För barn upp till årskurs 9. Mattestegen är uppdelad stegvis, dvs i olika svårighetsgrader.

Lilla Mattestegen Andra boken År 1 uppl 2 Lilla Mattestegen Andra läxboken 5pack År 1 uppl 2 Lilla Mattestegen Arbetshäfte steg 1 År 1 5-pack Lilla Mattestegen ... Lilla Mattestegen. Andra boken: Amazon.es: Britt Jakobson, Eva Marand: Libros en idiomas extranjeros Lilla mattestegen Bok 2.

RELATERADE BÖKOR