Smultronställen mellan Göteborg och Stockholm - avstickare längs väg 40 och E4

Smultronställen mellan Göteborg och Stockholm - avstickare längs väg 40 och E4 - Kristina Svensson | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kristina Svensson
DIMENSIONERA
9,55 MB
FILNAMN
Smultronställen mellan Göteborg och Stockholm - avstickare längs väg 40 och E4.pdf
ISBN
6158897058196

BESKRIVNING

Förgyll resan mellan Sveriges två största städer genom att vika av från motorvägen. Följ med på shoppingtur i Tygriket, runt romantiska Åsunden och genom kreativa Äppledalen. Fortsätt med upptäcktsfärder längs Vättern, bland vajande sädesfält på östgötaslätten och pampiga sörmländska slott. I denna vägvisare serveras inspirerande nedslag i kultur- och naturhistoria sida vid sida med mysiga caféer och lokala gårdsbutiker. Färden går genom vackra landskap och idylliska orter som vid olika tidpunkter i historien varit betydelsefulla, men fallit i glömska av olika skäl. Träffa några av människorna som format bygderna du reser genom.Din ciceron på resan är Kristina Svensson, vetenskapskommunikatör som tidigare skrivit flera uppskattade böcker om resor till Wales och franska rivieran. »Trots att jag under många år kört fram och tillbaka mellan Göteborg/Stockholm har jag helt missat alla dessa guldkorn. Är så glad att det äntligen finns en bok som visar på alla Smultronställen som annars skulle ha förblivit dolda för alla som ofta kör denna väg. Efter att ha läst boken fick jag en helt annan syn på resan mellan Göteborg/Stockholm. Istället för att bara vilja komma fram, blir resan ett enda stort äventyr. Älskar boken! «Kim M. Kimselius

Älskar boken! « Kim M. Kimselius Titel: Smultronställen mellan Göteborg och Stockholm - avstickare längs väg 40 och E4 ISBN: 9789198031546 Bandtyp: Inbunden Språk: Svenska Ibland är det en liten omväg, men sällan mer än en kvart - och det kan det vara värt.

E4 från Helsingborg till Haparanda. Gastro, Helsingborg Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom göteborg + svenska Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

RELATERADE BÖKOR