Göteborg alla dagar : Platser vi känner för

Göteborg alla dagar : Platser vi känner för - Viveca Lärn, Maria Näslund | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Viveca Lärn, Maria Näslund
DIMENSIONERA
11,41 MB
FILNAMN
Göteborg alla dagar : Platser vi känner för.pdf
ISBN
7195788687280

BESKRIVNING

Tänk att ha en nära vän som fyller 400 år!Varför är Liseberg bäst i april? Vem är det Viveca dejtar på Östra kyrkogården? Vilken busslinje är roligast och hur förklarar Maria sin eviga kärlek till Heden? Var finns portalen till Göteborg och vad händer när man ligger fyr på Vinga? I Göteborg alla dagar: Platser vi känner för reser vi i både tid och rum när författarna i 48 nyskrivna texter minns hur det var, men också upptäcker hur det är nu och funderar på hur det ska bli. Viveca Lärn är född i Göteborg, staden som blev hennes första förälskelse och som varar livet ut. Viveca har varit journalist på Göteborgs-Posten, GT, Aftonbladet och Sveriges Television, innan hon blev författare på heltid. Hennes senaste bok är självbiografin Sladdisen, om uppväxten i Örgryte och staden hon älskar. Viveca medverkar också i SöndagsMorgan i P4. Maria Näslund är också född i Göteborg och är dotter till Viveca. Maria är frilansjournalist och litteraturkritiker med bland andra Göteborgs-Posten och tidningen Tara som uppdragsgivare och har tidigare varit anställd på Expressen och arbetat som tidningens korrespondent i London. Under många år skrev hon krönikor varje vecka i GT om livet i Göteborg.  

Göteborg har mycket att erbjuda och ibland är det svårt att välja. Därför har vi handplockat 10 måsten som du helt enkelt inte får missa - även om du bara är i Göteborg på blixtvisit. I Göteborg känner invånarna tillit till samhället och har inflytande över sina liv.

Här finns några av landets ledande kunskapsföretag, lärosäten och en växande arbetsmarknad. Göteborg erbjuder ett dynamiskt storstadsliv med levande föreningsliv och närhet till fantastisk natur. Schnitzelplatz Lagerhuset: Vi älskar schnitzel.

RELATERADE BÖKOR