Stockholm : staden i bilder

Stockholm : staden i bilder - Lena Amurén | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lena Amurén
DIMENSIONERA
9,1 MB
FILNAMN
Stockholm : staden i bilder.pdf
ISBN
6277580257892

BESKRIVNING

En generös fotobok om Sveriges vackra huvudstad!Stockholm. Staden i bilder är en generös foto- och guidebok om Sveriges huvudstad. Stockholms bästa turistmål visas upp, allt från Kungliga slottet till Skansen och Gröna Lund. Nytagna fotografier visar vackra panoramavyer över Stockholm. Vi får njuta av imponerande utsikter, spännande arkitektur, olika typer av gatumiljöer och ett trevligt folkliv.Boken ger en vacker och spännande överblick över vår huvudstad, med alla dess olika och särpräglade stadsdelar. De kortfattade texterna sätter bilderna i sitt sammanhang.Stockholm. Staden i bilder är den perfekta presentboken att ge bort till en gäst eller vän som varit på besök i staden. Eller varför inte till sig själv som ett fint minne?

I temat Staden växer kan du läsa om hur Stockholm har vuxit som årsringarna på ett träd. (Bild: Karta över Stockholm 1642, Stadsarkivet) Under medeltiden och på 1500-talet var Stockholm mycket mindre än idag. Logga in för att reservera.

Stockholms stads varumärke är summan av den uppfattning som både andra och vi själva har av staden och det vi gör. Styrkan i vårt varumärke bestäms först och främst av kvaliteten på vår service och våra verksamheter. Här kan du välja om du vill söka på ett särskilt filformat, t.ex.

RELATERADE BÖKOR