Den giftfria trädgården

Den giftfria trädgården - Niklas Kämpargård | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Niklas Kämpargård
DIMENSIONERA
6,27 MB
FILNAMN
Den giftfria trädgården.pdf
ISBN
8939854620757

BESKRIVNING

Aldrig har trädgårdsintresset varit större än nuGenom att odla själv får du inte bara motion och en vacker trädgård att vistas i. Grönsakerna är dessutom definitivt giftfria och frukten plockad direkt från träden.Även om man väljer att inte använda bekämpningsmedel och undviker konstgödsel, finns det enormt med riskmoment i en modern trädgård som hotar den biologiska mångfalden och den ekologiska odlingen. Det låter ju inte alls trevligt och självklart vill man göra det som är bra och rätt, men hur göra man? Den här boken ger svaren på frågorna. Mestadels är det tillbehör av tryckimpregnerat trä och dålig jord som påverkar förutsättningarna att odla ekologiskt, men också plantans kvalitet och mängden djur i trädgården. Med bra jord, tåliga växter, mekanisk bearbetning och gott om djur i trädgården är förutsättningarna stora för att du kommer att lyckas med din ekologiska odling. Genom att planera trädgården efter markens och lägets förutsättningar får du en grönska där växterna frodas, och dessutom tåliga arter som växer sig starka med en minskad risk för att drabbas av skadedjur och sjukdomar. Med motståndskraftiga växter får du en hög tillväxtpotential och en bra skörd.Lycka till i trädgården

Öppettider Drottninggatan: Mån - fre 10- 18, lör 11 - 16 - OBS! 1:maj stängt OBS! Köp online Den giftfria trädgården - Niklas Kämpargård (399481906) Trädgårdshandböcker • Skick: Begagnad Fri Frakt Auktion • Tradera.com Genom att odla själv får du inte bara motion och en vacker trädgård att vistas i. Grönsakerna är dessutom definitivt giftfria och frukten plockad direkt från träden.Även om man väljer att inte använda bekämpningsmedel och undviker konstgödsel, finns det enormt med riskmoment i en modern trädgård som hotar den biologiska mångfalden och den ekologiska odlingen. Den giftfria trädgården är en mycket innehållsrik och inspirerande bok för alla som är intresserade att börja odla giftfritt.

Lägg till i önskelista Lägg till för att Jämföra. E-post.

RELATERADE BÖKOR