Artemisiasällskapet : berättelser ur trädgårdsliv

Artemisiasällskapet : berättelser ur trädgårdsliv Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
7,21 MB
FILNAMN
Artemisiasällskapet : berättelser ur trädgårdsliv.pdf
ISBN
1799498840726

BESKRIVNING

Trädgården har spelat en avgörande roll i deras liv, och skribenterna i denna bok är djupt medvetna om hur den har berikat dem. De startar det exklusiva Artemisia­sällskapet, uppkallat efter den silvergrå malörten som snabbt växer till en rugge som kan behöva stödjas.Denna antologi samlar deras berättelser om livet med trädgård. I texter fulla av obändig växtkraft beskriver de trädgården som konst, trädgården som tröst och trädgården som ett med tidens gång. Vi får läsa om dörren till humlornas hemliga rum, kärleken till träd och regnsommaren som fick timjansoffan att flyta iväg som en gegga neråt gatan.En vacker vit blomma från ett frö som en ekorre grävde ner i den sibiriska permafrosten för 32 000 år sedan. Fröet var skadat, men det fanns tillräckligt mycket liv kvar för att det skulle växa och gro. Min handstil. Lappen måste ha ramlat ur någon mapp när jag städade. Har ingen aning om vad texten handlar om, men det kändes som ett meddelande om hopp i en förtvivlad tid.Karin Berglund

En liten bok. I spindelns nät (Alex Cross #1) Etik och etikett.

En lite annorlunda bok inom ämnet är Artemisiasällskapet - berättelser ur trädgårdsliv, en antologi med berättelser av tolv trädgårdsexperter. Nummer två i bokraden heter Artemisiasällskapet : berättelser ur trädgårdsliv där tolv av de främsta trädgårdsskribenterna bidragit med varsin text. Christel Kvant, Karin Berglund och Kerstin Engstrand är några av de kända namnen. Nu är vår bok Artemisiasällskapet - berättelser ur trädgårdslivet - ute i bokhandeln, och Ulla Hasselmark och jag ska på Trädgårdsmässan och berätta om den för alla besökare.

RELATERADE BÖKOR