Urban Eco : guide till en klimatsmart och giftfri vardag

Urban Eco : guide till en klimatsmart och giftfri vardag - Anna Rydne | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Rydne
DIMENSIONERA
3,66 MB
FILNAMN
Urban Eco : guide till en klimatsmart och giftfri vardag.pdf
ISBN
6500225082733

BESKRIVNING

Många tror att det är dyrt, komplicerat och tidsödande att ställa om till en klimatsmart, avfallsminimerad och kemikaliefri livsstil. Eller att man bara kan göra det om man bor på landet. Men faktum är att det är precis tvärtom och att en hållbar livsstil kan praktiseras överallt, även i en lägenhet mitt i en storstad. En grönare livsstil ger dig mer pengar i plånboken, mer tid till det du helst vill göra och en stabilare hälsa samtidigt som den skonar vår planet.I Urban Eco visar Anna Rydne, fyrabarnsmamman bakom den populära livsstilsbloggen Annas kemtvätt, hur okomplicerad, tidsbesparande, ekonomisk och hälsofrämjande en hållbar livsstil faktiskt är.

Kontrollera lagerstatus ... Urban Eco : guide till en klimatsmart och giftfri vardag Anna Rydne Inbunden. 149.

Jag har skrivit en bok om hållbar livsstil och släpper nu Urban eco : Guide till en klimatsmart och giftfri vardag. Det är en bok som med okomplicerade och effektiva tips hjälper den mest… Urban Planet på REA! AlltidREA är Sveriges största REA-sajt och idag har vi 2 935 544 rabatterade produkter.

RELATERADE BÖKOR