Skörda nya smaker : en upptäcktsresa i trädgården

Skörda nya smaker : en upptäcktsresa i trädgården - Anders Kjellsson | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anders Kjellsson
DIMENSIONERA
8,27 MB
FILNAMN
Skörda nya smaker : en upptäcktsresa i trädgården.pdf
ISBN
5607635236251

BESKRIVNING

Det är inte svårare att odla medeltida mispelträd vars frukter smakar fikonmarmelad eller honungsmelonsmakande blåkorvsfrukter än vad det är att odla vinbär och jordgubbar. Det är däremot mycket roligare! I dina händer håller du skattkartan till några av guldklimparna i den djungel av ätliga växter som vi faktiskt kan odla i Skandinavien. I boken presenteras både frukt och bär på buskar och träd, ätliga blommor och blad, nötter, samt växter för fönsterbrädor och växthus. Författaren tar upp tillgänglighet och härdighet med zonindelning. Visste du till exempel att man absolut kan odla amerikanska tranbär, kiwi, valnöt, jordmandel, vindruvor, passionsfrukt, mullbär och fikon på våra breddgrader?

Skörda nya smaker : en upptäcktsresa i trädgården och 0 andra utgivning. Böcker till halva priset och snabb leverans! Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse.

Av: Kjellsson, Anders. Språk: Svenska. Kjellson: Skörda ny smaker.

RELATERADE BÖKOR