Nya basboken + ljudfiler online

Nya basboken + ljudfiler online - Jan-Åke Wihlborg, Anders Löfgren | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jan-Åke Wihlborg, Anders Löfgren
DIMENSIONERA
4,40 MB
FILNAMN
Nya basboken + ljudfiler online.pdf
ISBN
8590171296602

BESKRIVNING

Nya basboken är en elbasskola som i första hand är avsedd för musik- och kulturskola, men den fungerar lika bra i grundskola, på gymnasium och folkhögskola. Den vänder sig till nybörjare, men även du som har spelat ett tag och vill lära dig noter kommer att ha god behållning av materialet.Boken är främst avsedd för lärarledd undervisning men den går även att använda vid självstudier.Samtliga låtar i boken finns inspelade och tillgängliga på Spotify i två versioner, en med bas och en utan. Till vissa låtar finns även en version i långsamt övningstempo.I den här reviderade upplagan har det tillkommit några låtar och boken har fått ny layout med färgbilder.Om författarna: Jan-Åke Wihlborg har mångårig erfarenhet som elbas- och gitarrlärare vid musikskolan och musikgymnasiet i Skellefteå. Anders Löfgren är frilansande el- och kontrabasist som även undervisat i många år på dessa instrument.

Häftad. 339:-Köp Economics of Space and Time Ake E Andersson • Martin Beckmann • Karl Gustaf Lofgren • Anders Stenberg.

CD) 169:-9789188181305 Popboken: gruppspel från början 235:-9789185575435 Real Guitar Book (inkl. CD) 280:-BÄST- SÄLJARE BÄST- SÄLJARE BÄST- SÄLJARE BÄST- SÄLJARE BÄST- SÄLJARE BÄST ... ¡Vamos! 2 Textbok inkl.

RELATERADE BÖKOR