Jakten på ljuset : fånga stämningen på bild - skapa uttrycksfulla bilder

Jakten på ljuset : fånga stämningen på bild - skapa uttrycksfulla bilder - DeLaan Corry | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DeLaan Corry
DIMENSIONERA
3,44 MB
FILNAMN
Jakten på ljuset : fånga stämningen på bild - skapa uttrycksfulla bilder.pdf
ISBN
3296858894863

BESKRIVNING

Fånga stämningen på bild!Dagens moderna kameror och bildbehandlingsprogram gör det enkelt att ta bra bilder. Men varför är det så sällan bilderna lyckas fånga fotografens känslor och intryck från platsen? De upplevda stämningen tycks alltför ofta gå förlorad, trots att bilden är tekniskt perfekt. Resultatet återger inte fotografens känslor eller intentioner. Den goda nyheten är att det går att ändra på det. Och Corry DeLaan vet hur.Den här boken handlar om hur man skapar bilder med dynamik, intensitet och kraft. Allt börjar med fotografens jakt efter ljuset, under fotoutflykter under alla årstider och väderlekar, och under dygnets alla timmar. Följ med författaren i sökanden efter det bästa och mest dramatiska ljuset, under gryningen såväl som skymningen och nattetid. Författaren känner de bästa knepen för hur man bäst tar vara på möjligheterna i alla väderförhållanden, även de ruskiga, med snö, is, dimma, regn och storm. Boken behandlar även ämnen som formspråk, komposition och bildredigering. Allt hänger ihop, och samverkar för att du som fotograf ska lyckas att maximera uttrycket i dina bilder. Det är först då bilden lyckas återger de känslostämningar du hade när du tryckte på avtryckaren. Jakten på ljuset börjar nu.I den här boken lär du dig attutnyttja grynings- och kvällsljus, liksom den blå timmen, till din fördelmaximera tonomfånget med HDR-teknikförutse det bästa ljuset med väderprognoser och koll på klockankonvertera till svartvitt och använda filter för kreativa effekteranvända och bryta mot kompositionsregleranvända Photoshop för att ta fram och betona bildens styrkorOm författarenCorry DeLaan är en holländsk naturfotograf med mångårig erfarenhet och ett unikt visuellt uttryckssätt. Hon har, som så många andra, gjort resan från analogt fotograferande i svartvitt till digitalfotografi. Numera utnyttjar hon de digitala möjligheterna till fullo -- för att förmedla de känslostämningar hon erfar under sina foto-utflykter. Hon har vunnit flera utmärkelse för sina bilder.Om Bättre bilderBättre bilder är en serie handböcker för alla digitalfotografer -- från nybörjare till proffs. Böckerna i serien ger inspiration och de smartaste knepen om hur man bäst fångar olika slags motiv och utnyttjar den senaste tekniken.Om DEXTHME Publishing AB / DEXT ger ut fotohandböcker för den nyfikna nybörjaren och den avancerade användaren. Våra fotografer och författare visar de kreativa möjligheterna och stärker och inspirerar läsaren att utnyttja dem.'Dexterous': Skillful with one's hands; skillful in some specific thing; agile; flexible; able to move fluidly and gracefully, på svenska fingerfärdig, händig, skicklig.Läs mer på DEXT.se

Svartvitt, dramatiskt och rikt illustrerad i mangainspirerad stil Liknande produkter - Jollyroom.se - Böcker och blad: ART Jakten, oljemålning på duk, 30x40 cm 299kr Gå till butik 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör; Portfolio; Rabatt på Fotosidan Magasin; Fotosidan Plus + Fotosidan Magasin 2 mån. Fotosidan Plus 2 mån + Fotosidan Magasin 1 nr.

Kreativ Fotografering Markus Wäger Inbunden. 109.

RELATERADE BÖKOR