Finn Andersson

Finn Andersson - Finn Andersson, Bjarne Agerbo | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Finn Andersson, Bjarne Agerbo
DIMENSIONERA
10,92 MB
FILNAMN
Finn Andersson.pdf
ISBN
7472575213924

BESKRIVNING

Jag arbetar mest med torrnål, ibland med linjeetsning och sällan med akvatintetsning. Motiven varierar men djur förekommer ofta i mina bilder. I min lägenhet har jag en liten tryckpress och också i övrigt ordnat så att det går bra att göra torrnålar där. Vill jag utföra etsningar måste jag söka mig till en grafikverkstad. Flertalet etsningar är gjorda i Holbaek i Danmark. Ett par har tillkommit i Folkhögskolans i Lunnevad lokaler. I ungefär 35 år har jag tillbringat ett par sommarveckor i grafikverkstaden i Holbaek. Dessa veckor har varit lite av årets höjdpunkt. Hur roligt jag än tycker det är att teckna och göra grafik har det ändå kommit i andra hand. Eftersom jag haft lärartjänst vid Alströmergymnasiet i Alingsås, har skolan och eleverna gått före. Har man åtagit sig ett arbete och uppbär lön för det, skall man sköta det efter bästa förmåga.”Finn Andersson

Adress: Flintevångsvägen 100, Postnummer: 245 92, Telefon: 046-572 .. Finn Sven Fredrik Andersson är 30 år och bor i en hyresrätt på 75 kvm i Kärralund, Göteborg tillsammans med Frida Kiessling. Han fyller 31 år den 14 april 2021 och har namnsdag 16 oktober. Kontaktuppgifter till Finn Andersson, telefonnummer, adress och kontaktuppgifter. Visa profiler för personer som heter Finn Andersson.

Köp boken Finn Andersson hos oss! Finn Bjørn Kalvik, född 30 april 1947 i Fåvang i Ringebu kommun i Oppland, är en norsk vissångare. Han skivdebuterade 1969 och under 1970-talet etablerade sig Kalvik som en av Skandinaviens ledande vissångare.

RELATERADE BÖKOR