Vad du borde lärt dig i skolan 2019/2020

Vad du borde lärt dig i skolan 2019/2020 - Thomas Björklund | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Thomas Björklund
DIMENSIONERA
3,5 MB
FILNAMN
Vad du borde lärt dig i skolan 2019/2020.pdf
ISBN
3262661064002

BESKRIVNING

Satt du och slöade i skolan? Tänkte på killar, tjejer eller helgens fest istället för att lyssna på din lärare? Det var mycket som skulle hinnas med under några intensiva år i tonåren, och för de flesta av oss kom kanske inte skolan i första hand. Men misströsta inte, här finns allt du missade eller som du har ett svagt, svagt minne av att du lärt dig någon gång Vad heter Strindbergs debutroman? Vilken är den kemiska formeln för syre och hur var det nu med Pythagoras sats? När byggdes Berlinmuren, och vad är en saprofyt? Om du tröttnat på att inte riktigt hänga med i historiska referenser och gamla ordspråksklichéer och önskar att du också kunde slänga dig med klassiska litterära fraser och hänvisa till redan de gamla grekerna (och faktiskt veta varför du säger så!) då är det här boken för dig! Bra att veta eller bara allmänbildande och kul det är aldrig för sent att lära! Nu kommer den uppdaterade Vad du borde lärt dig i skolan 2019-2020, exklusivt för dig som helt enkelt inte kan få nog av gammal hederlig kunskap.

men inte hur man tvättar. 14 saker vi som gick i skolan på 80-talet minns med fasa. Bra att veta eller bara allmänbildande och kul det är aldrig för sent att lära! Nu kommer den uppdaterade Vad du borde lärt dig i skolan 2016-2017, exklusivt för dig som helt enkelt inte kan få nog av gammal hederlig kunskap. 15 saker vi borde ha lärt oss i skolan - som är mycket viktigare än periodiska systemet Publicerad 25 feb 2015 kl 13.47 skola klassrum elever barn räcker upp händerna shutterstock jupiter svarta tavlan matematik hästsvans flickor pojke publicerad text: publicerad bildtext: skolans uppgift är att ge alla elever möjlighet att välja sin framtid. Vad du borde lärt dig i skolan : men inte hann med eftersom livet kom emellan Thomas Björklund (Övrig) Tipsa en vän 59 kr Antal.

😀🔫🙏🏿 Så vilka resultats har du i i ditt liv som visar vad du tror p... Lusläs Vad du borde lärt dig i skolan 899 frågor & svar så kan du snart briljera med namedropping av diverse bifigurer i Shakespeares pjäser, redogöra för kol-14-metoden och bli festens medelpunkt med ett musikaliskt quiz. Håll frågesport och testa dina vänner.

RELATERADE BÖKOR