Herregud & Co Tygkasse

Herregud & Co Tygkasse - Royne Mercurio | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Royne Mercurio
DIMENSIONERA
3,80 MB
FILNAMN
Herregud & Co Tygkasse.pdf
ISBN
2085045938404

BESKRIVNING

Allt jag behöver bär jag inom mig! Resten har jag i kassen ...Att använda en tygkasse från Herregud & Co istället för en plastpåse glädjer både dig, andra och omgivningen runt omkring. Kassen är i Fairtrade-märkt bomull (220 g/m2) med ett transfertryck 20*20 cm på en sida.Över 125 000 personer följer Herregud & Co på Facebook, och över 48 000 följer de små filurerna med äggögon på Instagram. Bakom de tecknade, tänkvärda och underfundiga ögonblicksbilderna finns illustratören och kommunikatören Royne Mercurio. Han vill genom sina bilder påminna om att världen går att göra lite vackrare och lite varmare.Royne Mercurio är bildintresserad trebarnspappa och till vardags kommunikatör i Svenska kyrkan i Linköpings domkyrkopastorat. Handtvätt rekommenderas.

Kaffemugg , kasse, vykortsalbum och almanacka från Facebooksuccén Herregud & Co. Över 125 000 personer följer populära Herregud & Co på Facebook.

Created with sketchtool. Beskrivning; Specifikationer ... Herregud & Co.

RELATERADE BÖKOR