Ur stillhet kommer klarhet : aforismer

Ur stillhet kommer klarhet : aforismer - Yngve Lundell | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Yngve Lundell
DIMENSIONERA
10,47 MB
FILNAMN
Ur stillhet kommer klarhet : aforismer.pdf
ISBN
3913077049219

BESKRIVNING

Yngve Lundell är konstnären som gjort sig känd för sina fantastiska träskulpturer, lika avväpnande uttrycksfulla som de är grovt tillsågade i motspänstigt trä. De varierar i format, från nära nog tändsticksstorlek till full manshöjd, som Optimistorkestern på Malmös gågata, stadens i särklass mest fotograferade skulptur.Mindre kända är Yngves aforismer, korta betraktelser som har följt honom under hela hans liv. ”De bara kommer”, säger han själv. Han behöver bara skriva ner dem. Och det har blivit många. Han har samlat några i en bok. Här finns aforismer om konsten, om livet, om döden och om allt annat som man måste fajtas med. Inte bara motståndare utan även sådant som finns inne i oss själva. Egot och hjärnan är tacksamma måltavlor för Yngve Lundells aforismkonst. Men också orden och språket, som kan bygga murar likaväl som de kan riva ner dem.Att ta med några bilder av skulpturer har han inte kunnat motstå. Egentligen handlar ju allt om samma sak. Att det där att leva – det är en konst.Yngve Lundell gick bort i juni 2015. Den här boken är hans avskedsgåva.

Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Yngve Lundell är konstnären som gjort sig känd för sina fantastiska träskulpturer, lika avväpnande uttrycksfulla som de är grovt tillsågade i motspänstigt trä. De varierar i format, från nära nog tändsticksstorlek till full manshöjd, som Optimistorkestern på Malmös gågata, stadens i särklass mest fotograferade skulptur Ur stillhet kommer klarhet : aforismer.

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Ur stillhet kommer klarhet : aforismer av Yngve Lundell.

RELATERADE BÖKOR