Ursäkta, men... : kreativa bortförklaringar som magistern inte gick på

Ursäkta, men... : kreativa bortförklaringar som magistern inte gick på - Oskar Uggla | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Oskar Uggla
DIMENSIONERA
4,74 MB
FILNAMN
Ursäkta, men... : kreativa bortförklaringar som magistern inte gick på.pdf
ISBN
8238274509703

BESKRIVNING

Alla har vi någon gång kommit försent. Vi har dragit en liten vit lögn för att dölja att vi haft dålig planering, tagit sovmorgon eller helt enkelt varit lite sega på morgonen. I denna bok presenteras ett urval av dessa kreativa ursäkter. Denna gång gäller det elevernas bortförklaringar till sina sena ankomster.Ursäkterna varierar från de mest banala till de mest hårresande orsakerna.På senare år har det smugit in betydligt mer fantasirika skäl. Uppfinningsrikedomen är stor och man skäms inte för att skylla förseningen på exempelvis torktumlaren.

Eleverna i dagens skola är minst lika idérika. ...

SkrivarSidans diktskola e-bok; Släck inte ... kreativa bortförklaringar som magistern inte gick p ... Alla har vi någon gång kommit försent.

RELATERADE BÖKOR