Till min älskling

Till min älskling - Jenny Ekman, Hanna Bühlmann | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jenny Ekman, Hanna Bühlmann
DIMENSIONERA
8,48 MB
FILNAMN
Till min älskling.pdf
ISBN
3046171710253

BESKRIVNING

Låt den du älskar få veta det! Till min älskling är en bok i miniformat, och en perfekt present till den du håller kär. Boken innehåller kärleksfulla texter ackompanjerade av stämningsfulla bilder. 

Flera filmbolag har velat köpa rättigheterna till Gabriel Tallents "Min älskade älskling" - men fått nej: "Jag är uppfostrad av två kvinnor, min fru och jag är feminister. Små texter om kärlek.Text: Hanna Bühlmann & Jenny Ekman. Format: 125x125 mm, 40 sid.

Du är ljuset i mitt liv, jag älskar dig!" Mer romantiska sms "God morgon min älskade sötnos! Vaknade nyss upp och tänkte på dig blir varm i hela kroppen, du är toppen. Nu ska jag somna om, puss min älskling" Min älskling, med inledningsorden "Min älskling, du är som en ros en nyutsprungen, skär", är en visa av Evert Taube, publicerad första gången i Ballader i Bohuslän 1943.

RELATERADE BÖKOR