Rocky curlar sig själv

Rocky curlar sig själv - Martin Kellerman | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Martin Kellerman
DIMENSIONERA
12,41 MB
FILNAMN
Rocky curlar sig själv.pdf
ISBN
5116374441128

BESKRIVNING

Rocky åker till Visby för att tjära ett tak och konstaterar att det är synd att de låtit staden förfalla, annars hade det varit en riktig turistmagnet. Klasse har blivit pappa till tvillingarna Klot-Johan och Lill-Fejan och Rocky får känna på familjelivet genom en kompis. Detta är den 28:e boken med Rockyserier samlade från det senaste halvåret.

Read 2 reviews from the world's largest community for readers. Rocky åker till Visby för att tjära ett tak och konstaterar a... Rocky curlar sig själv av Martin Kellerman inbunden, 2015, Svenska, ISBN 9789175150772.

Jag minns dock inte vad jag tyckte om det då. Så jag googlade mig själv och hittade en krönika från juni 2008. Han menar att alltför många föräldrar i dag curlar sina barn, och låter bli att sätta nödvändiga gränser.

RELATERADE BÖKOR