Bland små djur och halvfranska band

Bland små djur och halvfranska band - Lotta Colliander | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lotta Colliander
DIMENSIONERA
3,80 MB
FILNAMN
Bland små djur och halvfranska band.pdf
ISBN
1892160567467

BESKRIVNING

Vem skaffar en hund som man inte kan ta hand om? fnyser Edvard. Det uttalandet leder till att han får lilla Runa på halsen. Den unga tvångsmässiga mannen och den lilla envisa bostonterriern är ett udda par som rör sig i Majornas kvarter.   Edvards tillvaro förändras gradvis och när de hittar ett undangömt antikvariat blir det medelpunkten i deras liv. Böckerna i hyllorna leder Edvard in i märkliga händelser och ett moraliskt dilemma där gränsen mellan rätt och fel inte är så definitiv.   Ljudbok: 1 MP3-CD Speltid: 6 t. 31 min.Uppläsare: Håkan Julander

Note: HTML översätts inte! "Vem skaffar en hund som man inte kan ta hand om?" fnyser Edvard. Det uttalandet leder till att han får lilla Runa på halsen.

Publiceringsår: 2019. Klassifikation: Svensk skönlitteratur.

RELATERADE BÖKOR