Plåstra 2 : den ännu bättre boken

Plåstra 2 : den ännu bättre boken - Malin Svedjeholm | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Malin Svedjeholm
DIMENSIONERA
8,18 MB
FILNAMN
Plåstra 2 : den ännu bättre boken.pdf
ISBN
6316292641307

BESKRIVNING

Roligt på riktigt med Sveriges egnaste humorserie, Plåstra! Svenska serieförlaget presenterar stolt det nya roliga samlingsalbumet med Plåstra. Luleåfödda Malin Svedjeholm är tecknaren bakom denna flamsiga underdog som under en längre tid har varit uppskattad bland seriekomikens finsmakare. Den prisbelönade humorstrippen har publicerats i tidningar och böcker i Sverige och Norden sedan 1990-talet. Plåstra 2 innehåller samtliga serier som tecknats mellan 2005 och 2015.

Promenera för ett hälsosammare liv av den danska överläkaren och professorn Bente Klarlund Pedersen är en fräsch, populärvetenskaplig faktabok om att sätta den ena foten framför den andra och gå. Om alla hälsoaspekter som man därmed vinner: både fysiska och psykologiska.

Boken har 5 st läsarrecensioner. Böckerna handlar om trollkarlar, ... vilket egentligen gör honom ännu bättre.

RELATERADE BÖKOR