Projektbok grön

Projektbok grön Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
3,82 MB
FILNAMN
Projektbok grön.pdf
ISBN
3055468577001

BESKRIVNING

Vänster sida är blank och höger är linjerad. Radavståndet är 14,5 mm. För att lättare förstå kan du bläddra i boken om du klickar på länken under bilden.Projektbok grön har plats för både bild och text, vilket gör att dess användningsområden näst intill obegränsade. Den kan exempelvis användas av eleven för att rita och berätta om enkla experiment.Bokens struktur ger eleverna chansen att spara sina arbeten i en fin anteckningsbok.Projektbok grön är paginerad och har en tom innehållsförteckning som eleven fyller i själv. Den är spiralbunden och har kraftigt papper, rundade hörn och plastad pärm. Boken är även utrustad med en plastficka längst bak.

Avståndet mellan skrivraderna är 11 mm. Projektbok Gul passar bra när man vill ge eleverna en ny bok varje år, eller när man vill att de ska ha en bok för varje ämne, t.ex.

Projektbok Gul passar bra när man vill ge eleverna en ny bok varje år, eller när man vill att de ska ha en bok för varje ämne, t.ex. för Sveriges landskap, Europas länder, Räknesagor eller andra sagor.

RELATERADE BÖKOR