Skrivbok Blå - Skrivbok Blå

Skrivbok Blå - Skrivbok Blå En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
11,72 MB
FILNAMN
Skrivbok Blå - Skrivbok Blå.pdf
ISBN
1295205082666

BESKRIVNING

En trådbunden bok att använda till dagboksanteckningar, som loggbok och för noteringar vid studiebesök – användningsområdena är många.Boken har 128 sidor. I Skrivbok Blå är alla sidor försedda med diskreta skrivlinjer. På omslaget finns två guldränder: en för bokens titel och en för elevens namn. I Skrivbok Grön och Skrivbok Röd är alla vänstersidor helt blanka medan högersidorna har diskreta skrivlinjer (radavstånd 9 mm)Hårdband, format: 125 x 190 mm.

| Adlibris En fin blå veckad skrivbok i blått från Afro Art. Handgjord och Fair Trade.

I Skrivbok Grön och Skrivbok Röd är alla vänstersidor helt blanka medan högersidorna har diskreta skrivlinjer (radavstånd 9 mm) Visa färg och din tillhörighet i hemmet, på jobbet och i skolan med denna skrivbok. Blå fram- och baksida med klubbmärke samt diskret tryck på varje sida för att alltid bli påmind vilket lag det är som gäller! Storlek: 20 x 15 cm Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom skrivbok blå Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

RELATERADE BÖKOR