Spanska Direkt

Spanska Direkt - Ann-Charlotte Wennerholm | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ann-Charlotte Wennerholm
DIMENSIONERA
5,13 MB
FILNAMN
Spanska Direkt.pdf
ISBN
4922409397191

BESKRIVNING

Spanska Direkt är en självstudiekurs som kommer att hjälpa dig att bli förstådd, förstå, läsa och tala spanska. Kursens innehåll: en pdf-fil (bok 276 s) och 1 MP3CD (speltid ca 6 timmar).De 23 kapitlen i Spanska Direkt:1. Spanskt uttal2. Det spanska alfabetet3. God dag4. Välkommen5. Jag heter6. Jag förstår inte7. Siffror-mått-vikt8. Var skall vi bo?9. Vilket land kommer ni ifrån?10. Frukosten11. Var är vi?12. Allmänna kommunikationer13. En promenad på stan14. I baren15. Vilket datum är det idag?16. Vad är klockan?17. Handla mat18. Jag och min familj19. Färgerna20. Vädret21. Telefon och Internet22. Hjälp!23 Lycklig resa!Spanska Direkt vänder sig till dig som antingen är nybörjare eller som lämnat nybörjarstadiet men behöver repetera. I ett aktivt vardagsspråk använder man mellan 500 och 1500 ord. En amerikansk nyhetstidning har räknat ut att de i sin tidning använder ca 600 ord. I Spanska Direkt kommer du att lära dig ca 1700 nya ord.För att du skall fortsätta och förkovra dig i spanska gäller att du tar varje tillfälle i akt att tala spanska, att lyssna på spanska nyhetsprogram, att läsa spanska tidningar och övrig litteratur eller gå med i en konversationsgrupp nu när du fått en stabil grund. Varför inte en resa till Madrid?Kursboken innehåller förutom de 23 kapitlen en sammanfattande grammatik, en alfabetisk ordlista från spanska till svenska och från svenska till spanska samt facit till övningsuppgifterna. Varje kapitel består av introduktion till kapitlets ämne, grammatik, nyckelord, dialoger, ordspråk och övningar. Alla kapitel är inspelade på ? det är infödda spansktalande som läst in materialet. Du kan använda enbart inpelningen för att lyssna som ett användbart sätt att vänja örat vid vad som sägs och hur det sägs. Som alla Univerbs kurser är denna tvåspråkig ? du hör först ordet/frasen på svenska och därefter på spanska. Lyssna och repetera! ¡Escucha y repite!"...Med hjälp av den här kursen kan man komma en god bit på vägen mot kunskap om spanskt uttal, ordförråd och grammatik..."."...Här går man grundligt tillväga..."."...alla kan hänga med..."."... En ambitiöst upplagd kurs"... Britt Östlund, BTJ. Källa: BTJ-häfte 15,2009.

Kursens innehåll: en pdf-fil (bok 276 s) och 1 MP3CD (speltid ca 6 timmar). De 23 kapitlen i Spanska Direkt: 1.

En del tycker att man blir som mest svensk här. För några blir kanske verkligheten inte alltid så ljuv, men alla hittar sin variant av det goda livet. Spanska.

RELATERADE BÖKOR