Japansk syntax

Japansk syntax - Ayako Pettersson, Nils-Owe Pettersson | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ayako Pettersson, Nils-Owe Pettersson
DIMENSIONERA
11,82 MB
FILNAMN
Japansk syntax.pdf
ISBN
3902613336352

BESKRIVNING

Hur förhåller sig svenska och japanska till varandra? Utgångspunkten för denna jämförande syntaktiska grammatik är hur en person med svenska som modersmål smidigast skall gå till väga för att formulera sig på japanska. På ett systematiskt sätt beskrivs hur olika typer av satser konstrueras i modern standardjapanska, med rikhaltiga exempel på hur de används inom ett brett spektrum av sammanhang, från vardagligt talspråk och hövliga artighetsfraser till litterärt skriftspråk och tidningstext.Exemplen på japanska är genomgående skrivna med det inhemska skriftsystemet och i romaniserad form parallellt, så att boken kan läsas med behållning både av fritidsjapanologen och japanexperten. Förutom att de exemplifierar de syntaktiska strukturer som avhandlas, är exemplen också tänkta att kunna memoreras som användbara fraser i det japanska vardagslivet. Boken vänder sig i första hand till språkstuderande vid universitet, gymnasier och bildningsförbund, som ett komplement till andra läromedel i japanska. Den lämpar sig både som lärobok och som uppslagsbok att återkomma till. Dessutom är den tänkt att med behållning kunna studeras av affärsmän som arbetar på den japanska marknaden, japanresenärer och allmänt japanintresserade, då exemplen vid sidan av det rent språkliga även illustrerar mänskliga relationer och ger en kulturhistorisk orientering.

För att ta bort eller välja antal sidfots widgets, gå till Utseende / Anpassa / Layout / Sidfot Widgets. Berättelsens praktik och teori : narrativ forskning i ett hermeneutiskt perspektiv bok - Carola Skott .pdf RECEPT Japansk mat. Japansk mat är ofta sofistikerad och elegant mat.

ご遺族の皆様に謹んでおくやみを申し上げますと共に、心より御冥福をお祈り申し上げます。 Japanska.se är en svensk-japansk ordlista som är fritt tillgänglig på internet. Ordlistan innehåller översättningar från japanska till svenska och tvärtom.

RELATERADE BÖKOR