Den Spanska Grammatiken

Den Spanska Grammatiken - Lars Fant, Ingrid Hermerén, Rakel Österberg | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars Fant, Ingrid Hermerén, Rakel Österberg
DIMENSIONERA
10,46 MB
FILNAMN
Den Spanska Grammatiken.pdf
ISBN
1033037461154

BESKRIVNING

Kännetecknande för Den Spanska Grammatiken (tidigare Bonniers Spanska Grammatik) är den moderna och kommunikativa inriktningen. Den beskriver det levande, talade språket och belyser mångfalden i det spanska språkbruket. Bokens exempel är i första hand valda för att spegla tre slags språkbruk: 1) ledigt vardagsspråk i den privata sfären (dvs. bland familj och vänner), 2) vardagligt språk i den offentliga sfären (t.ex. service och undervisning) samt 3) mediespråk (t.ex. tidningsprosa). Den Spanska Grammatiken lägger stor vikt vid konstruktioner, ord och fraser som är gemensamma för alla spansktalande. Om ett visst exempel är mest utmärkande för ett speciellt språkområde (t.ex. Argentina, Chile, Mexiko eller Spanien) kommenteras detta särskilt. Avsedd för Spanska 1-6 samt universitets- och självstudier.

Den innehåller ett stort antal övningar som täcker centrala moment inom den spanska grammatiken och är knuten till huvudboken genom parallell stoffindelning med paragrafhänvisningar. Koll på grammatiken är en ny serie lättöverskådliga grammatikhäften. Koll på grammatiken Spanska presenterar kortfattat och grundligt det centrala i den spanska grammatiken.

Avsedd för Spanska 1-6 samt universitets- och självstudier. Spansk grammatik. Spanska är ett romanskt språk och har som de andra romanska språken, en jämfört med svenskan, relativt komplex grammatik.

RELATERADE BÖKOR