Bums Svenska åk 6 Grundbok

Bums Svenska åk 6 Grundbok - Hippas Eriksson, Inger Strömsten, Mats Wänblad | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hippas Eriksson, Inger Strömsten, Mats Wänblad
DIMENSIONERA
11,48 MB
FILNAMN
Bums Svenska åk 6 Grundbok.pdf
ISBN
7758320281585

BESKRIVNING

Allt du behöver i svenskanMed Bums kan du vara trygg i att få du med allt i din svenskundervisning. Du ser hela tiden vilket centralt innehåll du jobbar med och du får stöd för bedömningen i årskurs 6.Läs merTäcker allt i kursplanenBums är verkligen ett läromedel som tar kursplanen på allvar. Du ser hela tiden vilket centralt innehåll du jobbar med, och du får stöd för bedömningen i årskurs 6! Som bonus väcker du elevernas nyfikenhet med den lekfulla formgivningen. I grundboken arbetar ni gemensamt med texter och tillhörande frågeställningar, medan eleverna arbetar individuellt i övningsboken. Här finns frågor och uppgifter baserade på grundboken, på fakta-, förståelse- och analysnivå. Extra träning finns i det digitala elevmaterialet. I lärarmaterialet hittar du tips och idéer om hur du kan arbeta med bokens kapitel och även material för fördjupning.Pedagogisk planLängst ner på varje sida i böckerna (fr.o.m. åk 5) står vilket moment ur det centrala innehållet som eleverna jobbar med. Det hjälper dig i din planering och eleverna i att förstå vad de tränar. Vi har även tagit fram en pedagogisk plan som visar var i Bums du hittar vilket moment ur det centrala innehållet.Komponenter i serien- Digital (elevlicens) och Digital (lärarlicens) för undervisning som utgår från digitala läromedel.För undervisning grundad i lärobok:- Grundbok med texter och frågeställningar till hela centrala innehållet- Övningsbok som ger förståelse på både bredden och djupet- Digital Lärare med allt undervisningsmaterial- Digitalt övningsmaterial (elevlicens) med interaktiva övningarOm författarnaHippas Eriksson har författat läromedel i svenska och svenska som andraspråk för både barn och vuxna. Hon har tidigare arbetat som svensklärare.Inger Strömsten är författare till ett flertal läromedel och arbetar som redaktör på Svenska Akademien.Ulrika Wendéus är lärare, läromedelsförfattare och projektledare, och har medverkat i läsprojektet En läsande klass.Mats Wänblad är etablerad författare av barn- och ungdomslitteratur och har även författat ett flertal läromedel i svenska.

Bums läsförståelse är fristående från grundböckerna och tränar lässtrategier på ... Compra Bums Svenska åk 6 Övningsbok. SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei Amazon.it: Bums Svenska åk 6 Övningsbok - Hippas Eriksson, Inger Strömsten, Ulrika Wendéus, Mats Wänblad - Libri in altre lingue Bums Svenska År 5 Grundbok.

Köp boken Bums Svenska åk 6 Grundbok (ISBN 9789147102938) hos Adlibris. Fri frakt.

RELATERADE BÖKOR