Hjälp ditt barn med spanska genom hela grundskolan och gymnasiet

Hjälp ditt barn med spanska genom hela grundskolan och gymnasiet - Lisa Jerkander | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lisa Jerkander
DIMENSIONERA
3,49 MB
FILNAMN
Hjälp ditt barn med spanska genom hela grundskolan och gymnasiet.pdf
ISBN
3413957709156

BESKRIVNING

Kämpar ditt barn med spanskan?Tycker du att det är svårt att hjälpa till med läxorna?Som förälder är det lätt att känna sig vilsen inför barnens skoluppgifter, inte minst språkläxorna. Vad är egentligen konjunktiv, varför är ordföljen så annorlunda i spanska och hur ska man förstå vilket tempus som ska användas?Den här boken riktar sig speciellt till dig som förälder. Här får du kloka tips på hur du kan vara till hjälp och stöd för ditt barn. Men boken innehåller också pedagogiska genomgångar av såväl enkla som lite svårare moment i spanskan, och den fungerar därför också som en lättbegriplig uppslagsbok för barn.Hjälp ditt barn med spanska är skriven av yrkesverksamma spanskläraren Lisa Jerkander, vars pedagogiska erfarenheter och kännedom om skolans formella krav är ovärderlig för dig som vill hjälpa ditt barn till bättre resultat.

Det här är en unik handbok för föräldrar som försöker hjälpa sina barn med ämnet svenska i skolan. Boken täcker hela grundskolan och gymnasiet. Mendessa och mycket, mycket mer får man lära sig i Hjälpditt barn med svenska.

Färgglada diagram kombineras med steg för steg-instruktioner så att matematiken blir lättare att förstå. Köp 'Hjälp ditt barn med spanska genom hela grundskolan och gymnasiet' nu. Som förälder är det lätt att känna sig vilsen inför barnens skoluppgifter, inte 2016, Flexband.

RELATERADE BÖKOR