Studio Svenska 2 Grundbok

Studio Svenska 2 Grundbok - Boel Nygren, My Eklundh, Eva Stilling, Inger Strömsten | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Boel Nygren, My Eklundh, Eva Stilling, Inger Strömsten
DIMENSIONERA
10,84 MB
FILNAMN
Studio Svenska 2 Grundbok.pdf
ISBN
5258101591255

BESKRIVNING

En tydlig ledstångEtt läsvänligt och roligt läromedel som tack vare det tydliga upplägget ger plats för dina egna idéer. Det är modernt, heltäckande och följer såväl undervisningstradition som kursplan.Läs merAtt undervisa med Studio Svenska ger en mycket bra grund för att eleverna ska uppnå de kunskapskrav som ställs i läroplanerna. Det finns gott om stöd för att eleven skall kunna utveckla sin förmåga att formulera sig och kommunicera i tal och skrift, läsa och analysera olika texter, anpassa sitt språk till olika sammanhang och urskilja språkliga strukturer och söka och värdera information. Det centrala innehållet i ämnesplanen representeras väl i Studio Svenska genom texter och övningar i grundböckerna, studieböckerna och bredvidmaterialen - observera att endast grundböckerna finns kvar på lager.Utmärkande drag- Återkommande arbetsområden med tydlig progression genom de olika årskurserna- Gott om textutdrag ur olika genrer och epoker- Bred bas att stå på- Enkel att använda som språngbräda för egna kreativa komplementVåra fem grundprinciper:- Klassiskt innehåll möter modernt, kritiskt tänkande.- Genuint enkel struktur där de väl avgränsade momenten återkommer i varje skolår. Det gör det enkelt för dig att lägga in ditt eget material.- Genreindelning av litteraturen ger dig möjlighet att variera vilka böcker som ni ska fördjupa er i.- Uppgifter som på ett kreativt och roligt sätt tränar allt från färdighetsträning till bildanalys och argumentation.Enkel struktur med de viktigaste baskunskapernaI grundboken finns följande kapitel:- Studieteknik- Skrivarskola- Tala- Litteratur- Språkträning- Språkhistoria- Massmedier- UppslagsdelGrundbokenI början av varje kapitel finns en informationsruta där det står vad eleverna kommer att lära sig i kapitlet. Meningen är att lärare och elev tillsammans ska gå igenom dessa, både för att se vad eleverna har för förkunskaper men också för att ge dem viss förförståelse. Avsnitten i grundboken avslutas med uppgifter. På ett kreativt och roligt sätt får eleverna träna allt från färdighetsträning till bildanalys och argumentation. Litteraturen är en viktig del i elevernas språkliga och kulturella utveckling. Litteraturen har därför fått en framträdande plats. Varje litteraturavsnitt innehåller också tips på andra böcker i genren som eleverna kan läsa.Uppslagsdelen, som avslutar varje grundbok, innehåller stavning, skrivregler, ordklasser och satsdelar. Uppslagsdelen är till för eleverna själva och innehåller inga uppgifter. Den ger eleverna möjlighet att själva söka den information de behöver.

Skickas inom 2-5 vardagar. Köp boken Studio Svenska 2 Grundbok av Boel Nygren, My Eklundh, Inger Strömsten (ISBN 9789147104109) hos Adlibris.

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

RELATERADE BÖKOR