Bokstavsriket Alfabetshäfte (8-pack)

Bokstavsriket Alfabetshäfte (8-pack) Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
9,53 MB
FILNAMN
Bokstavsriket Alfabetshäfte (8-pack).pdf
ISBN
5559428934771

BESKRIVNING

BokstavsriketVäggalfabetBokstavsplanscherna visar varje bokstav handtextad och med en tillhörande bild. På baksidorna finns bokstäverna skrivna med skrivstil. Konsonanterna är blå och vokalerna är röda.    ArbetsbokenArbetsbok om 64 sidor för den första bokstavsträningen, med varierande läs- och skrivuppgifter till varje bokstav. Boken innehåller "finskrivning" av bokstäverna, analys- och syntesträning av bokstavsljuden, ordbildsträning och fyra stora samtalsbilder att leta bokstavsljud i. Boken är fristående från läseböcker och har en tydlig progression. Alfabetshäfte med klistermärkesarkSkrivhäfte för färdighetsträningen av bokstavsskrivandet, en sida för varje bokstav. En förlaga med pilar visar hur bokstäverna ska skrivas. Ett klistermärkesark med alla bokstavsbilder ingår i varje bok. Böckerna säljs i 8-pack. Klistermärkesarket säljs även separat i 8-pack.   AlfabetskortBilderna från väggalfabetet, samlade på ett kort för eleven att ha framför sig. På baksidan finns alfabetet med skrivstil. Korten säljs i 8-pack.   Alfabetsböcker29 roliga, små böcker att läsa en för varje bokstav. Varje bok har 8 sidor. 

Ett kort i stadig kartong med samma bilder som i väggalfabetet, samlade på ett kort för eleven att ha framför sig. LitteraturMagazinet - Sveriges nya litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012. Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt.

3D-Skrivare (142). 3D-Skanner (1); 3d penna (2); Anycubic (1) (1) Alfabetshäfte med klistermärkesark Skrivhäfte för färdighetsträningen av bokstavsskrivandet, en sida för varje bokstav.

RELATERADE BÖKOR