Orden och uttalet textbok

Orden och uttalet textbok - Håkan Rosenqvist | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Håkan Rosenqvist
DIMENSIONERA
6,38 MB
FILNAMN
Orden och uttalet textbok.pdf
ISBN
3849938107778

BESKRIVNING

Orden och uttalet innehåller en grundlig beskrivning av ordens betoning och hur den hänger ihop med ordens ursprung och sammansättning.I boken finns även en presentation av befintliga ordböcker och jämförelser mellan dem vad gäller markeringen av uttalet. Varje avsnitt har övningsuppgifter av olika slag. Orden och uttalet vänder sig i första hand till studerande på avancerad nivå i svenska som andra/främmande språk, men boken kan även användas som referensbok av lärare.Cd med inspelningar av exemplen finns. Obs! Cd:n ingår inte i boken utan köps separat.

Den kan användas av både nybörjaren och den mer avancerade eleven, med lärare eller vid självstudier. Den fungerar även bra som repetition.

Prepositionsboken Per Montan, Håkan Rosenqvist ... Sammansatta ord vänder sig i första hand till elever som läser svenska som andraspråk i gymnasieskolan, men boken kan även användas av vuxenstuderande till exempel inom sfi-undervisningen. Svenska språket är rikt på sammansatta ord och ordförrådet utökas hela tiden med nya sammansättningar.

RELATERADE BÖKOR