Libers övningar i franska: Film

Libers övningar i franska: Film - Nicolas Jonchère | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nicolas Jonchère
DIMENSIONERA
6,1 MB
FILNAMN
Libers övningar i franska: Film.pdf
ISBN
7024581638044

BESKRIVNING

Libers Övningar i franska: Film är ett kopieringsunderlag som hjälper dig att arbeta med film i klassrummet. Fem franska filmer tas upp: Le Fabuleux destin d’Amélie Poulain, Persepolis, Indigènes, Astérix: Mission Cléopatre och Entre les murs.Läs merTill varje film finns ca 15 övningar av varierande slag. En del kan göras av elever på alla steg, andra är för nybörjare eller för elever på de högre stegen. Du finner t.ex. kommunikationsövningar på alla nivåer, frasbank, ordträning, innehållsfrågor på olika nivåer, lekar och tävlingar, faktatexter med arbetsuppgifter, skrivuppgifter och mycket mer. Till varje film finns en innehållsförteckning där varje övning beskrivs, och till vilken nivå den riktar sig. Två exempel på övningsuppgifter är: Les personnages: Här ges ett antal beskrivningar av filmens olika personer. Eleverna översätter beskrivningarna och parar ihop dem med rätt person. Steg 1-4. Jeu de vocabulaire: En lek för hela klassen i grupper. Varje grupp får en lista med ord ur filmen som ska beskrivas på franska. Sedan bildas nya grupper, beskrivningarna läses upp och gruppen ska komma fram till vilket ord det handlar om. För steg 2-5. Filmerna ligger inte med i materialet, men finns hos din AV-central eller hos Swedish Film. Materialet ligger tryckt som pdf-fil på en cd-rom. Det ar bara att skriva ut den aktuella övningen. Kopieringen är fri på din skola.

Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Libers övningar i franska: inför gy franska 3 är ett repetitionsmaterial för elever som behöver repetera och förstärka kunskaperna från grundskolan under eller i slutet av år 9, eller i ... LitteraturMagazinet - Sveriges nya litterära magasin är en redaktionell nättidskrift som hade premiär i januari 2012. Vi bevakar litteratur med författarintervjuer, recensioner, krönikor och debatt.

08-690 90 00. Libers övningar i ryska är ett kopieringsunderlag. Materialet är lämpligt att använda när man behöver extra övningar i en viss färdighet eller vill variera undervisningen.

RELATERADE BÖKOR