Kom i gång! Lärobok 9 Lärar-cd

Kom i gång! Lärobok 9 Lärar-cd - Åse Wewel, Annika Lyberg Mogensen | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Åse Wewel, Annika Lyberg Mogensen
DIMENSIONERA
3,66 MB
FILNAMN
Kom i gång! Lärobok 9 Lärar-cd.pdf
ISBN
6377002182899

BESKRIVNING

I varje kapitel får eleverna får med hjälp av mönstertexter arbeta med sakprosa och berättande text i olika genrer. Det finns även kapitel som tränar rättstavning, skrivregler och grammatik. Med läroboken följer en cd. På den finns alla mönstertexter inlästa.Varje kapitel i läroboken avslutas med en utvärdering. Kom i gång! har även en egen läsebok. Texterna är specialskrivna och väl anpassade för målgruppen. Här möter eleverna texter om kärlek, krig, barndomsminnen, idoler och fotboll men framför allt om att vara tonåring. Till varje text finns diskussionsfrågor och arbetsuppgifter. Samtliga texter finns inlästa på en medföljande cd.LärarhandledningI lärarhandledningen finns kopieringsunderlag samt förslag och tips på hur du och dina elever kan arbeta med texter och övningar i böckerna.DigitaltKom i gångs läroböcker finns även som digitalböcker med inläst ljud. De har dessutom sökbart innehåll, anteckningsmöjligheter, bokmärkning, zoom- och sparfunktion. Använd dem gärna för genomgångar med projektor.

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp boken Kom i gång! Lärobok 9 Lärar-cd av Åse Wewel, Annika Lyberg Mogensen (ISBN 9789127415706) hos Adlibris.

Kom i gång! Lärobok 9 Lärar-cd. 1 007,50 SEK.

RELATERADE BÖKOR