Svenska utan gränser - Elevpaket (Bok + digital produkt) - - på sfi, universitet och företag

Svenska utan gränser - Elevpaket (Bok + digital produkt) - - på sfi, universitet och företag - Louiza Lindbäck | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Louiza Lindbäck
DIMENSIONERA
11,31 MB
FILNAMN
Svenska utan gränser - Elevpaket (Bok + digital produkt) - - på sfi, universitet och företag.pdf
ISBN
1250213960833

BESKRIVNING

Svenska utan gränser vänder sig till studerande som tar sig an svenska språket och Sverige med nyfikenhet, intresse och engagemang. Boken tar vara på lusten att lära och har mycket att erbjuda den som snabbt vill kunna svenska.Svenska utan gränser är ett läromedel för studievana elever, inom t.ex. sfi, universitet och företag, som vill tillägna sig språket på kort tid och få en inblick i svenskt vardagsliv, samhälle och kultur. Textdelen består av huvudtext, dialog och faktatext. Texterna har en grammatisk progression och är tänkta som utgångspunkt för muntliga och skriftliga övningar. Avsikten är att elevernas behov ska avgöra vilka texter och övningar som används. I övningarna tränas främst meningsbyggnad och ordkunskap, även ordbildning. Tanken är att eleverna redan från början arbetar med att själva göra ordlistor, skriva läsförståelsefrågor och finna synonymer.

Vill du fortsätta studera läser du grundläggande vuxenutbildning. Ordlista. Inkomst Pengar du får till exempel genom arbete..

ex. sfi, universitet och företag, som vill tillägna sig språket på kort tid och få en ... Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom sfi Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

RELATERADE BÖKOR