Läs och förstå Det ska vi fira

Läs och förstå Det ska vi fira Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
5,12 MB
FILNAMN
Läs och förstå Det ska vi fira.pdf
ISBN
7933118050502

BESKRIVNING

Populär läsförståelseserie i temanEtt enkelt och roligt sätt att lästräna! Intresseväckande texter med ett språk som är enkelt utan att vara barnsligt! Sverige, Europa och Världen är de områden som tas upp.Läs merLäs och förstå - om Sverige, Europa och VärldenHäftena innehåller tre till fyra texter vilka följs av omväxlande övningar som framför allt tränar läsförståelse och ordkunskap. Språket är enkelt utan att vara barnsligt, och passar därför olika åldrar. Eleverna skriver i häftena. Häftena om Sverige har enkla texter som passar mindre läsvana elever, oftast i skolår 4-6. Alla har tre texter med fem sidor övningar efter varje text.Häftena om Europa har fyra lite längre och svårare texter, som passar för grundskolans senare år.Häftena om Världen innehåller fyra texter med därpå följande övningar. De här häftena passar också bäst för grundskolans senare år.

Vi beställer en stor rosa pampig tårta och tänkte ha lite mat till också. NU är ju frågan vad...för att det inte ska bli för mkt och inte för lite ... Det vi publicerar ska vara sant och relevant.

Vi är ungefär 35 personer och vi ska hyra en fin stor lokal där firandet ska äga rum. Vi beställer en stor rosa pampig tårta och tänkte ha lite mat till också.

RELATERADE BÖKOR