Gnugga Ord 1 Facit , tredje upplagan (5-pack)

Gnugga Ord 1 Facit , tredje upplagan (5-pack) - Sten Frennberg, Marianne Sondén | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sten Frennberg, Marianne Sondén
DIMENSIONERA
11,69 MB
FILNAMN
Gnugga Ord 1 Facit , tredje upplagan (5-pack).pdf
ISBN
7622990781660

BESKRIVNING

Gnugga åk 4-6 - mycket omtyckt av både lärare och eleverGnugga är övningsböcker i ordkunskap, stavning och språklära. De är lätta att jobba med på egen hand och för varje bok blir uppgifterna något svårare. Återkoppling och repetition löper som en röd tråd genom hela serien. Böckerna är i första hand avsedda för elever med svenska som modersmål, men kan också användas av elever som läser svenska som andraspråk.  I Gnugga ord 1-4 tränas man i att läsa och förstå texter, att redogöra för innehållet och formulera åsikter.I Gnugga stavning 1-3 arbetar man med stavning. Alfabetet, vokaler och konsonanter behandlas med roliga övningar och ordflätor.I Gnugga språklära 1-2 får man sina första grundläggande kunskaper i språklära, ordklasser och satsdelar. . 

Den finns i ett externt lager. Förbeställ om du vill hämta den i vår butik i Fåglum. Gnugga Stavning 1 Facit, tredje upplagan (5-pack) Författare: Frennberg, Sten .

Du hittar också andra böcker av författaren Sten Frennberg. Pris: 119 kr. Häftad, 2010.

RELATERADE BÖKOR