Varför gör min hund så? : svar på 50 frågor från hundägare

Varför gör min hund så? : svar på 50 frågor från hundägare - Sophie Collins | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sophie Collins
DIMENSIONERA
9,41 MB
FILNAMN
Varför gör min hund så? : svar på 50 frågor från hundägare.pdf
ISBN
5782683003409

BESKRIVNING

Varför tror din hund att den äger soffan, och varför blir den så upphetsad när dörrklockan ringer? Varför skäller den på cyklister, varför trampar den runt i ring när den ska sova och varför hälsar den alltid på andra hundar i fel ände?Här finns äntligen alla de svar som kommer att göra dig till en bättre hundägare! Det är lätt att förmänskliga djur, men i själva verket finns det mängder av skillnader mellan våra beteenden. Här får du förklaringarna till varför din hund gör som den gör så att du kan överbrygga skillnaderna mellan hur hundar och människor egentligen tänker, och lära dig att se saker och ting ur din hunds synvinkel.Alla bokens råd har också granskats av en veterinär.SOPHIE COLLINS är skribent och redaktör och specialiserad på hundens beteende. Hon har även skrivit Hundägarens handbok (Känguru, 2013).

Dessa frågor och svar har tidigare varit publicerade bl a på Hundkojan, en hundsite som tyvärr inte finns längre och en del i tidningen FIDO där jag svarade på läsarnas frågor under många år. Min hund äter gräs och kräks. Är det normalt? Många hundar äter gräs och somliga kräks även som följd.

Som hundägare kan det vara svårt att förstå varför hunden äter gräs om den verkar må dåligt av det. Så här svarar vår veterinär på en av våra vanligast förekommande frågor. Vanliga frågor Hur många hundar har ni? Det passerar lite drygt 500 hundar per år genom Hundstallets dörrar.

RELATERADE BÖKOR