Svenska i dag : från Tolkien till Thydell

Svenska i dag : från Tolkien till Thydell - Steven Ekholm, Annika Lyberg Mogensen, Malin Nordberg | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Steven Ekholm, Annika Lyberg Mogensen, Malin Nordberg
DIMENSIONERA
5,38 MB
FILNAMN
Svenska i dag : från Tolkien till Thydell.pdf
ISBN
2696505980437

BESKRIVNING

Svenska i dagSvenska i dag utgår från fyra intressanta antologier som sätter litteraturen i centrum.Läroböckerna innehåller texter och uppgifter för alla moment som ingår i svenskämnet. Övningsböckerna repeterar och övar de moment som tas upp i respektive lärobok samt tränar eleverna inför de nationella proven. De fyra antologierna innehåller en mängd olika texttyper och varierade uppgifter.Läromedlet består av följande komponenter:Tre läroböckerTre övningsböcker (för förbrukning)Fyra antologierTre lärarhandledningar inkl. facit (pdf:er)Digitala böckerLäroböckerna finns även som digitalböcker där all text läses upp.Dina behov och önskemål styrHur ser dina behov och önskemål ut? Med Svenska i dag kan själv välja i vilken omfattning du vill använda lärobok, övningsbok och antologier:MINIVill du ha ett slimmat svenskläromedel klarar du dig med endast läroboken.MIDImed övningsboken som komplement till läroboken finns många möjligheter att gnugga och fördjupa färdigheter.MAXILärobok, övningsbok och fyra antologier blir tillsammans ett maxat svenskpaket.LÄRARSTÖDLärarhandledningen är digital och innehåller metodiska tips och kopieringsunderlag.De fyra antologiernas innehåll: Från Gilgamesh till GuillouEn vacker litteraturhistorisk antologi med texter som sträcker sig från forntiden fram till i dag. Varje epok presenteras med text och bild som är typiska för just den epoken. I texturvalet ingår både klassiska självklarheter och ovanligare alternativ. Till varje text finns författarpresentation och uppgifter.Från Boye till bloggEn spännande antologi med många olika texttyper och genrer. Här finns tre hela kapitel som enbart innehåller olika dikter av både svenska och utländska lyriker. Antologin innehåller även visor och sångtexter, ett drama, ett filmmanus, noveller samt olika bloggar. Till varje text finns författarpresentation och uppgifter.Från Tolkien till ThydellDet här är en antologi som fokuserar på texter som ungdomar av i dag faktiskt läser. Här presenteras populära genrer som fantasy, skräck, deckare och spänning, samt kärlek och relationer. Till varje text finns författarpresentation och uppgifter.Från Cras till KrogEn litteraturantologi med fokus på lättlästa texter. Tanken är att läslust ska väckas med hjälp av intressanta och roliga texter. Antologin är uppdelad i viktiga och populära genrer, från sport, spänning och skräck till kärlek, relationer och fantasy. Till varje text finns författarpresentation och uppgifter.

Här presenteras populära genrer som fantasy, skräck, deckare och spänning, samt kärlek och relationer. Till varje text finns författarpresentation och uppgifter.

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Svenska i dag litteraturhistorisk antologi för grundskolans senare del Från Tolkien till Thydell av Steven Ekholm ( Bok ) 2008, Svenska, För barn och unga Till varje text finns författarpresentation och uppgifter.Från Tolkien till ThydellDet här är en antologi som fokuserar på texter som ungdomar av i dag faktiskt läser.

RELATERADE BÖKOR