Den gamla hunden : om den äldre hundens fysiska och psykiska välbefinnande

Den gamla hunden : om den äldre hundens fysiska och psykiska välbefinnande - Anders Hallgren | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anders Hallgren
DIMENSIONERA
12,79 MB
FILNAMN
Den gamla hunden : om den äldre hundens fysiska och psykiska välbefinnande.pdf
ISBN
5026405890401

BESKRIVNING

Gamla hundar kan och vill. Men i vår stressiga värld, till bredden fylld med plikter och måsten, tänker vi inte lika mycket på dem som inte kräver. Tyvärr blir de ofta bortglömda där de ligger tysta, följer en med blicken och bara väntar på att något ska hända. Vi tror kanske inte att de behöver stimulans på samma sätt som en ung hund.Men, så fel vi har. Precis som människor behöver åldrande hundar stimulans och fysisk träning för att hjärnan och kroppen ska fungera fullt ut. Eftersom gamla hundar oftast är lugna, kloka hundar, är det egentligen ganska enkelt att ge dem det de behöver. Det är lätt att ta dem med nästan överallt i stället för att lämna dem ensamma hemma. Bara att få följa med i bilen fram och tillbaks till affären är ett roligt avbrott, och att få hänga med matte eller husse är härligt i sig.De är villiga hjälpredor i hushållsarbetet också, t.ex. när det gäller att bära ut soporna och hämta posten.Här, i de gamla hundarnas egen bok, finns massor av tips på enkla sysselsättningar, träning, friskvård m.m. Ta vara på din gamla hund och se till så att ålderdomen verkligen blir de gyllne åren för din trogna kamrat, som den så väl förtjänar.

kartonert, 2004. Sendes innen 1-3 virkedager.

Titel: Den gamla hunden : om den äldre hundens fysiska och psykiska välbefinnande Buy Den gamla hunden : om den äldre hundens fysiska och psykiska välbefinnande by Hallgren, Anders, Rasehorn, Eivor (ISBN: 9789151843308) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Scopri Den gamla hunden : om den äldre hundens fysiska och psykiska välbefinnande di Anders Hallgren, Eivor Rasehorn: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon. Den gamla hunden - Jag har läst en bok av Anders Hallgren som heter "Den gamla hunden-om den äldre hundens fysiska o... 4.

RELATERADE BÖKOR