Skriv din dröm

Skriv din dröm - Lars Granlöf | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars Granlöf
DIMENSIONERA
11,40 MB
FILNAMN
Skriv din dröm.pdf
ISBN
7784213413986

BESKRIVNING

Detta är en novellsamlingdet är en liten diktsamlingdet är också en skrivkursen drömmande drömbokett redskap som kan hjälpa just digatt förverkliga de drömmar du haren bok som vill att du finner ditt inre leendeoch lyckliga ögonblick som du kan bära med digunder resten av ditt livDet här är ingen traditionell skrivarbok. I denna bok får du lära dig att skriva dina önskedrömmar och uppleva dem i skrivprocessen. Och då du gör det, kanske påbörja arbetet med att förverkliga dem. I boken finns positiva drömnoveller och dikter av författaren. Du får också lära dig mer om hur skrivandet av drömmar kan förändra ditt liv. I många skrivkurser får man berätta om det förflutna, men i den här får du chansen att beskriva hur du vill ha din framtid, vad du drömmer om.Lars Granlöf är utbildad skrivarpedagog, har läst nordiska språk, skapande svenska, litteraturhistoria och har kandidatexamen i filosofi vid Umeå universitet. Nu arbetar han som lärare i framför allt svenska. Författaren har tidigare publicerat romanen ?Släpp mig fri?, han är också medförfattare i diktsamlingen ?Ögonblick?, båda utgivna på Faun Förlag.

I många fall går olika sorters drömmar liksom ihop i varandra och bildar ett stort moln av fantasi. Skriv… "Jag har en dröm om att mina kompisar en dag ska kunna gå förbi polisen utan att vara rädda!" Vi sitter vid köksbordet, jag och skyddslingarna.

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR