Biblioteksaktivisten - Essäer om makt och bibliotek i informationssamhället

Biblioteksaktivisten - Essäer om makt och bibliotek i informationssamhället - Mikael Böök | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mikael Böök
DIMENSIONERA
6,87 MB
FILNAMN
Biblioteksaktivisten - Essäer om makt och bibliotek i informationssamhället.pdf
ISBN
9850285936772

BESKRIVNING

Man borde erkänna, att bibliotekariens och journalistens yrken är och förblir yrken för generalister, att det bor en liten bibliotekarie i oss alla och att var och en borde försöka vara sin egen murvel. Den programmatiska grundtanken i denna essä är att biblioteket som institution och bibliotekarierna som yrkesgrupp ska bli mäktigare. De övriga makternas makt ska i motsvarande grad minska. Uppgiften består således i att upprätta en ny maktdelning och maktbalans mellan de traditionella statsmakterna och bibliotekets makt.

klo 17.00 Kirjakauppa Kirjassa (Lasipalatsi, Helsinki) esittelen uutta kirjaani Biblioteksaktivisten - essäer om makt och bibliotek i informationssamhället (Artemisia edizioni, 235 sivua). Om banker och bibliotek på ett allmänt plan, se Biblioteksaktivisten-essäer om makt och bibliotek i informationssamhället, st. 110-133.

Nocturne - Recept på drömmar. Grunderna i fönsterbaserad programmering i C++ med QT Creator.

RELATERADE BÖKOR