Innehållsstrategi för sociala medier : övningsbok - offentlig verksamhet

Innehållsstrategi för sociala medier : övningsbok - offentlig verksamhet - Lena Leigert | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lena Leigert
DIMENSIONERA
5,30 MB
FILNAMN
Innehållsstrategi för sociala medier : övningsbok - offentlig verksamhet.pdf
ISBN
5024334349790

BESKRIVNING

Denna övningsbok är ett komplement till boken Innehållsstrategi för Sociala Medier. Steg för steg får du hjälp att utveckla en egen innehållsstrategi med siktet inställt på dina verksamhetsmål.Du får en praktisk fördjupning i temamodellen, innehållsmatriser, publiceringsscheman med mera. Övningar hjälper dig att göra de sociala medierna till effektivaoch värdefulla kanaler för nyhetsförmedling, medborgardialog med mera. Du får även hjälp att styra upp det praktiska arbetet i vardagen.Boken vänder sig till dig som arbetar professionellt med sociala medier i en offentlig verksamhet eller annan icke vinstdrivande organisation. Den kan med fördel användas av hela arbetsteamet och som underlag för interna workshops.Om författaren: Lena Leigert (fd Carlsson) skrev Sveriges första bok om sociala medier och arbetar som konsult och utbildare inom kommunikation och varumärken. Hon är en flitigt anlitad föreläsare och utsågs nyligen till en av Sveriges mest inflytelserika PR-konsulter i digitala medier.

'Det här är ett väldigt viktigt område, inte minst för de som driver eget. Den här boken ger mycket bra hjälp och massor av bra tips även för småföretagare.' - Anders Andersson, Driva ... Innehållsstrategi För Sociala Medier - Övni...

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Denna övningsbok är ett komplement till boken Innehållsstrategi för Sociala Medier.

RELATERADE BÖKOR