iPad Boken : den ultimata guiden

iPad Boken : den ultimata guiden En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
4,4 MB
FILNAMN
iPad Boken : den ultimata guiden.pdf
ISBN
8649561832424

BESKRIVNING

Det råder inga tvivel om att iPad är en av de bästa och mest populära läsplattorna som finns på marknaden idag. Oavsett om du väljer en iPad Air eller Mini kommer du få en enhet som är både enkel att använda och otroligt kraftfull. Modellerna med Retina-skärm levererar också häpnadsväckande visuella upplevelser.Det du kan göra med en iPad idag var tidigare enbart möjligt med de stora, klumpigadatorerna. Nu håller du din iPad lätt i ena handen, och det är inte bara en praktiskförpackning. Med det nya operativsystemet iOS 8 har vi fått ännu fler möjligheter. Deinbyggda applikationerna, som vi kallar appar, har fått många nya funktioner. De gör din dag både enklare och roligare. I denna bok kommer vi att hjälpa dig att upptäcka hur.Ha så kul!

Finns i lager. Köp iPad Boken : Den ultimata guiden : Specialutgåva av Rebecca Norberg på Bokus.com. Pris: 231 kr.

Beräknad leveranstid: 3-7 arbetsdagar Säljs av Adlibris 4,1 / 5 med 22598 betyg. ... iPad Boken : Den ultimata guiden : Specialutgåva (Inbunden) Tipsa en vän 231 kr Antal.

RELATERADE BÖKOR