Livmodermakt

Livmodermakt - Erika Rockborn | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Erika Rockborn
DIMENSIONERA
12,79 MB
FILNAMN
Livmodermakt.pdf
ISBN
4922295608363

BESKRIVNING

Martin Lindahl, en ständigt arbetande, lyckligt gift distriktsläkare har nyligen passerat de fyrtio. Han vill inget hellre än att bli pappa men hans hustru Madeleine, hårt styrd av sin dominanta mamma, är mer inriktad på sin karriär än någonsin. Martin känner sig maktlös. Alla människor runt Martin verkar dessutom skaffa barn. Till och med hans barndomsvän Sebastian som är gift med en man lyckas.Frustrerad över sin tillvaro låter sig Martin övertalas att gå en sommarkurs i krokiteckning. Och plötsligt är Martins annars så förutsägbara tillvaro totalt upp och nedvänd. Livmodermakt är en relationsroman om barnlängtan ur ett manligt perspektiv och första delen i Modertrilogin.Erika Rockborn föddes 1963 i Linköping. Idag bor hon i Norrköping och arbetar som distriktsläkare i Söderköping med specialiteten Allmänmedicin. Erika brinner för skrivandet och skriver gärna ner allting på sin mobil, och det var i mobilen hela debutromanen Livmodermakt tog form.

Här kan du läsa mer om Boktantens tävling. Lycka till! Spela Bubble Shooter (äldre version) helt gratis! Vi förklarar hur du spelar Bubble Shooter (äldre version) på det bästa sättet. Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse.

39 Hur gick det? En smakebit på søndag Helgfrågan v. 38 Livmodermakt.

RELATERADE BÖKOR