Vägen till äppelriket

Vägen till äppelriket - Anna Fredriksson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Fredriksson
DIMENSIONERA
7,40 MB
FILNAMN
Vägen till äppelriket.pdf
ISBN
3496567681458

BESKRIVNING

Avslutande delen i den älskade serien om Pensionat Pomona. Hösten har kommit till Österlen och äppelodlingarna dignar. Efter Vanjas lyckade målerikurs på Vallmogården åker hon till Köpenhamn för att ha sin första utställning på länge. Vernissagen blir en bejublad tillställning där en man från hennes förflutna dyker upp. Samtidigt har Sally svårt att nå fram till sin mamma och börjar på egen hand leta efter sin okända morbror. Sally driver nu pensionatet med hjälp av kärleken Peter. Dottern Josefin har öppnat vintagebutik men kunderna uteblir. Ortsbefolkningen tycks fortfarande se henne och Harald som ett avvikande par och hon gör allt för att passa in. Det varma relationsdramat om tre generationer kvinnor på Österlen får här sin upplösning.

Ännu ej utkommen. Köp boken Vägen till äppelriket av Anna Fredriksson (ISBN 9789137151014) hos Adlibris.

Slagkraftigt var också ledmotivet "Änglamark", skrivet särskilt för filmen av Evert Taube. Äppelkriget har visats i SVT, bland annat i januari 2020.

RELATERADE BÖKOR