Trolldom

Trolldom - Andreas Kahnberg | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Andreas Kahnberg
DIMENSIONERA
12,23 MB
FILNAMN
Trolldom.pdf
ISBN
2105383658992

BESKRIVNING

En lärare spårar ur och blir omplacerad. Han börjar få ordning på sitt liv igen. Men när han blir varse sin motspelare, en ansiktslös person som tycks ha full kännedom om hans avsikter och planer, leds han steg för steg till en slutsats som gäckar all föreställning. Obevekligt växer den förväntan som föds ur manipulation och onda begär, ur trolldom.Andreas Kahnberg gör sin skönlitterära debut med en mörk berättelse om maktmissbruk och förtryck, om rädslan som fräter och ödelägger, men också om en trotsig kärlek till sanningen.

Ämnesord. Domstolar, Stormaktstiden, Trolldom, Häxprocesser.

trolldom, förmåga att utföra handlingar med övernaturlig effekt, som folktron i alla kulturer tillagt vissa människor, i svensk tradition kallade bl.a. (21 av 148 ord) Trolldom synonym, annat ord för trolldom, Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av trolldom trolldomen (substantiv).

RELATERADE BÖKOR